You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Het gazpacho med räkor

Het gazpacho med räkor

  • Räkor
  • Förrätt
  • Höst
  • Lake
  • Kokta och skalade
Tid:45 min.
Portioner:4
Tid:45 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Dela ner skalad gurka, rödlök, tomater, paprika och vitlök och blanda med vinäger olja, chili och honung. Låt stå i ca 20 min. i kylen (men låt det gärna marineras till nästa dag) och mixa sedan allt och smaksätt med salt och peppar, och ev. lite mer olja och vinäger.

Mixa räkor, 2 tomater i tärningar, ½ skalad gurka och skal och saft av citron till garni och smaksätt med salt och peppar. 

Dela garnin i glasskålar och häll över soppan vid serveringen ansluta med att garnera med en liten dillvippa och lite olivolja.

Nästa recept: Kräftstjärtar i krispig gurksallad
...