arrow-downdownload-pdfdownload-pdfflag-caflag-dkflag-deflag-en-CAUKflag-frflag-jpflag-noflag-seChinaicon-docIcon Emailicon-facebookicon-linkedinGroupPDFGroup 2Asset 3icon-sharePlay button Copynewsletterpanpoint-shopprint-iconprintquotesensoricsignsticktip
You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Grönländska räkor och 3 olika dippsåser

Grönländska räkor och 3 olika dippsåser

  • Räkor
  • Förrätt
  • Med skal
  • Aptitretare och smårätter
  • Räkor med skal
  • Påsk
Tid:40 min.
Portioner:4
Tid:40 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Senapsdipp:
Hacka de torkade aprikoserna väldigt fint och vänd ned dem med senap, crème fraiche, paprika och pressad vitlök. Smaka av dippen med salt och peppar. 

Persilje-/parmesandipp:
Hacka parmesanost och persilja grovt (stammarna ska vara med). Mixa noga med de övriga ingredienserna och smaka av med salt och peppar. 

Crème fraîche-dipp:
Finhacka gräslök och dragon och vänd ihop med crème fraîche. Tillsätt pressad vitlök och smaka av med salt och peppar.

Nästa recept: Grön curry- och kokossoppa med räkor
...