You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Grönländska räkor med sparris, avokado och hjärtsallad

Grönländska räkor med sparris, avokado och hjärtsallad

  • Räkor
  • Förrätt
  • Lake
  • Kokta och skalade
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Skär sparrisen i tunna strimlor och lägg dem i kallt vatten. Skala avokadosarnaoch mosa med citronsaft, salt och peppar. Lägg purén i en spritspåse.

Dela salladen och vispa ihop crème fraiche och tomatpuré, salt och peppar tills det tjocknar. Häll massan i en spritspåse och spritsa ut små toppar av avokadopuré och crème fraiche/tomatdressing på tallrikarna.

Fördela salladsblad, räkor och sparrisstrimlor över.

Garnera med rikligt med färsk dill och rivet citronskal.

Nästa recept: Räkor med skal med pinnbröd och het dipp
...