arrow-downdownload-pdfdownload-pdfflag-caflag-dkflag-deflag-en-CAUKflag-frflag-jpflag-noflag-seChinaicon-docIcon Emailicon-facebookicon-linkedinGroupPDFGroup 2Asset 3icon-sharePlay button Copynewsletterpanpoint-shopprint-iconprintquotesensoricsignsticktip
You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Grönländska räkor i BBQ sås med coleslaw och bröd

Grönländska räkor i BBQ sås med coleslaw och bröd

  • Räkor
  • Förrätt
  • Med skal
  • Räkor med skal
  • Sommar
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Skär kål och skalade morötter i tunna strimlor och hacka schalottenlöken fint. Blanda allt med crème fraîche. Smaka av med salt och peppar.

Vänd ihop räkorna med barbecuesås, salt och peppar.

Stek räkorna kort i en mycket varm panna i ca 30 sekunder.

Fördela räkorna på tallrikarna, strö över persilja och servera genast - med coleslaw och bröd.
 

Nästa recept: Morötter med rub
...