Ingredienser
Tillagningsinstruktioner
Dela laxportionerna i tre bitar. Trä upp dem på rosmarinkvistarna tillsammans med chorizokorvarna. Droppa över olivolja och krydda med kryddsalt och peppar.
Skär fänkålen i supertunna skivor och lägg dem i iskallt vatten.
Skär bort sidorna på äpplena så nära intill kärnhuset som möjligt. Lägg sidobitarna åt sidan ett ögonblick. Tryck ut kärnhuset på de fyra mittenbitarna så att du får totalt fyra tjocka äppelringar. Skär de andra äppelbitarna i tärningar och blanda dem med äppelcidervinäger, olivolja och gräslök.
Grilla äppelringarna på båda sidor och krydda med salt och peppar. Låt fänkålen droppa av ordentligt, marinera lätt i äppelvinägretten och stick sedan in den i äpplena.
Grilla fisk- och chorizospetten tills fisken är genomstekt och fortfarande saftig. Servera med äpplen och lite mer av vinägretten.