You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Gravad lax i potatissallad med sparris

Gravad lax i potatissallad med sparris

  • Lax
  • Förrätt
  • GOURMETTRIM®- och premiumprodukter, rökta
  • Sommar
  • Rökt och gravat
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Koka potatisen skal.

Låt den kallna och dela potatisen i skivor. Lägg upp laxen på 4 tallrikar.

Blanda samman skyr eller yoghurt med senap, salt och peppar och vänd samman med potatisen.

Blanda samman rapsolja, citronsaft, honung, salt och peppar. Skär av botten av sparrisen, skala dem och häll över blandningen. Låt det dra i 15 minuter.

Lägg upp sparrisen vid sidan av laxen och fördela potatissalladen på tallrikarna.

Nästa recept: Smörgås med panerad rödspätta med stenbitsrom
...