You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Gratinerade rödspättafiléer med ravioli, keso och spenat

Gratinerade rödspättafiléer med ravioli, keso och spenat

  • Huvudrätt
  • Filé
  • Convenience
  • Fisk i ugn
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

600 g rödspättafilé

400 g fylld ravioli

200 g spenat

100 g keso

1 knippe gräslök

1 citron

0,5 dl olivolja

salt och peppar

Tillagningsinstruktioner

Förväll raviolin (doppa i kokande vatten) och blanda med lite av spenaten.

Lägg rödspättafiléerna ovanpå raviolin och täck med keso, salt och peppar. Ugnsstek tills fisken är vackert gyllene och genomvarm, men fortfarande saftig.

Gör en spenatsallad på spenat, olivolja, färskpressad citronsaft och finhackad purjolök.

Servera rätten direkt, om så önskas med grovt bröd till.

Nästa recept: Grönländska räkor i BBQ sås med coleslaw och bröd
...