Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4
Ingredienser
4 ägg
150 g keso
1-2 msk senap
1 knippe färsk dill
salt och peppar
100 g Disko Bay Räkor
cayennepeppar
eventuellt citronsaft
Tillagningsinstruktioner
Koka äggen i en kastrull i cirka 10 minuter. Lägg dem sedan i kallt vatten och låt dem svalna. Skala äggen och skär dem på längden. Skrapa försiktigt ut gulan och lägg de halva äggvitorna åt sidan.
Blanda äggulor, keso, senap och dill i en mixer eller med en stavmixer. Smaka av med salt och peppar.
Fyll de halva äggvitorna med den krämiga massan. Fördela räkorna över äggen och toppa med cayennepeppar, lite citronsaft och färsk dill eller krasse.
Ät de fyllda äggen med bröd eller servera dem som en del av årets julbord.