You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Fyllda ägg med Disko Bay Räkor

Fyllda ägg med Disko Bay Räkor

  • Lake
  • Räkor
  • Kokta och skalade
  • Aptitretare och smårätter
  • Höst
  • Vår
  • Jul
  • Sommar
  • Vinter
  • Förrätt
  • Lunch
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

4 ägg
150 g keso
1-2 msk senap
1 knippe färsk dill
salt och peppar
100 g Disko Bay Räkor
cayennepeppar
eventuellt citronsaft

Tillagningsinstruktioner

Koka äggen i en kastrull i cirka 10 minuter. Lägg dem sedan i kallt vatten och låt dem svalna. Skala äggen och skär dem på längden. Skrapa försiktigt ut gulan och lägg de halva äggvitorna åt sidan.
 
Blanda äggulor, keso, senap och dill i en mixer eller med en stavmixer. Smaka av med salt och peppar.
 
Fyll de halva äggvitorna med den krämiga massan. Fördela räkorna över äggen och toppa med cayennepeppar, lite citronsaft och färsk dill eller krasse.
 
Ät de fyllda äggen med bröd eller servera dem som en del av årets julbord.

Nästa recept: Smörstekt rödspätta med len senapsgrädde
...