Ingredienser
Tillagningsinstruktioner
Nötpotatis: Värm ugnen till 190°C. Skrubba potatisen och klappa dem torra. Häll olja och lägg i smör i en ugnsfast form, som rymmer ett lager potatis. Sätt in formen i ugnen och låt stå tills smöret smält. Lägg i potatisen, vänd dem försiktigt i fettet och strö över lite salt. Tillaga utan lock i ugnen i ca 30 minuter eller tills de är mjuka. Vänd dem ofta så att de blir jämnt nötbruna och spröda.
Tomatsallad: Blanda alla ingredienserna till tomatsalladen och låt den vila medan potatisen tillagas. Tillsätt lite tomat- eller grönsaksjuice, eller häll över en olja- och vinägerdressing om du vill ha en saftigare sallad.
Het remouladsås: Mixa eller blanda alla ingredienser och smaka av dressingen. Täck skålen och ställ in den i kylskåpet fram till serveringen.
Dressing: Smaka av yoghurten med salt, peppar och citronsaft. Finhacka gurkan i små tärningar och blanda ner i dressingen tillsammans med finhackad dill och räkor strax innan servering. Garnera ev. med dillkvistar.
Lägg de panerade dubbla rödspättorna (direkt från frysen) i en ugnsfast form och sätt in bredvid potatisen i ugnen och baka dem färdiga i ca 20 minuter.