Ingredienser
1 förp. Disko Bay Räkor
4 tomater
4 msk vitvinsvinäger
4 salladsblad
4 msk majonnäs
0,5 tsk dijonsenap
krasse
salt och peppar
flutes
Tips
Denna otroligt enkla förrätt är en riktig delikatess, med mycket lågt kaloriinnehåll och den kan inte misslyckas.
Tillagningsinstruktioner
Skär bort toppen av tomaterna och gröp ut dem försiktigt med en sked, men var försiktig så att inte köttet och skinnet skadas. Häll vinäger, salt och peppar i de urgröpta tomaterna och låt dem marinera i en timme. Häll sedan bort vinägern och låt tomaterna rinna av på hushållspapper.
Placera salladsbladen på 4 små tallrikar och lägg en tomat på toppen (om det behövs kan du skära av liten bit, så att den lättare kan stå).
Smaka av majonnäsen med lite senap, men den får inte dominera, och fördela i tomaterna. Fyll dem sedan med räkor och garnera med lite krasse.
Servera med varmt bröd.
Tips
Denna otroligt enkla förrätt är en riktig delikatess, med mycket lågt kaloriinnehåll och den kan inte misslyckas.