Ingredienser
4 fyllda fiskfiléer med rökt laxmousse
250 g körsbärstomater
1 kvist timjan
1 lök
1 vitlöksklyfta
1 msk tomatpuré
3 burkar skalade tomater
200 g spaghetti
0,5 dl olivolja
4 msk riven parmesanost
salt och peppar
Tillagningsinstruktioner
Skär körsbärstomaterna i halvor och strö över salt, peppar och timjan. Ugnsbaka dem tills de är mjuka och gyllene.
Fräs lök och vitlök i olivolja. Tillsätt tomatpuré och skalade tomater. Låt såsen koka tills den är tjock och kraftig. Smaka av med salt och peppar. Blanda i de stekta tomaterna.
Tillaga fisken i ugn under folie enligt anvisningarna på förpackningen, tills den är tillagad och fortfarande saftig.
Koka pastan al dente. Lägg upp fisken på den heta pastan och häll såsen över. Strö över parmesan och garnera med dill.