You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Disko Bay Räkor i en äppelmarinerad sallad med knaprig parmesan

Disko Bay Räkor i en äppelmarinerad sallad med knaprig parmesan

  • Räkor
  • Förrätt
  • Sommar
  • Lake
  • Kokta och skalade
  • Nyttiga sallader
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

500 g Disko Bay Räkor

400 g blandad sallad

2 äpplen

0,5 dl äppeljuice

0,5 dl kallpressad rapsolja

50 g parmesan

salt och peppar

Tillagningsinstruktioner

Skölj salladerna och låt dem rinna av.

Skär äpplena i tunna klyftor och blanda med äppeljuice, rapsolja, salt och peppar.

Riv parmesan och baka knapriga flarn i ugnen på en plåt och låt svalna.

Blanda salladen och marinaden, garnera med äppelklyftorna, räkor och knapriga parmesanflarn. Servera genast med ett gott bröd.

Nästa recept: Sesampanerad hälleflundra med pastasallad
...