You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Crepes med dillstuvade räkor

Crepes med dillstuvade räkor

  • Räkor
  • Huvudrätt
  • Lake
  • Kokta och skalade
Tid:35 min.
Portioner:4
Tid:35 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Smöret smälts i en tjockbottnad kastrull på medelvärme. Rör i mjölet och rör om tills du får en slät massa och tillsätt buljong gradvis under omrörning. Tillsätt grovt hackad dill och räkor. Smaka sedan av med salt och peppar och låt stuvningen svalna.

Fördela stuvningen på pannkakorna, som rullas ihop och placeras sida vid sida i en ugnsfast form. Strö över fint riven parmesan och grädda pannkakorna i en förvärmd ugn i ca 8 minuter i 200°C.

Servera till exempel med en grönsallad. Vänd ihop rucola med finhackad rödlök, citronskal och dill. Smaka av med sesamolja, citronsaft, salt och peppar.
 

Nästa recept: Varm rissallad med savoykål och persilja
...