Recept med torsk
Torsk är en läcker delikatess som har en ljuvligt mild smak och kan användas i många olika rätter. Torsken är perfekt till snabba och goda vardagsrätter, men också till goda förrätter och huvudrätter som du kan servera på middagsbjudningar.
Torsken har ett fint vitt kött som vid korrekt tillagning bildar stora fina lameller. Köttet har en ganska mild smak vilket gör torsken till en favorit hos både barn och vuxna.
Det milda, vita och benfria köttet kan tillagas på otaliga sätt och passar både till varm och kall servering, till vardags och till fest. Bara din fantasi sätter gränserna. Torsk kan bland annat avnjutas stekt, rökt, bakad, kokt och marinerad.
Torsken tillhör de magra fiskarterna och i det här formuläret kan du se vilka näringsämnen, vitaminer och mineraler torsken innehåller. Torsk från Royal Greenland kommer från fiske i Barents hav och havet runt Grönland och är MSC-certifierad.
Vi har samlat 12 av våra läckraste recept på torsk. Här finns recept på förrätter till dina gäster, delikata luncher och läckra middagar.