You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Räksallad

Räksallad

  • Räkor
  • Förrätt
  • Tillbehör
  • Lake
  • Sommar
  • Kokta och skalade
  • Jul
  • Påsk
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tips

Servera räksallad till ett gott bröd till förrätt eller lunch, eller på hårt bröd som ett perfekt mellanmål.

Tillagningsinstruktioner

Rör ihop majonnäs och crème fraîche tillsammans med finhackad dill och gräslök, skal och juice av ½ citron, salt och peppar.

Blanda dressingen med räkorna och krydda med salt och peppar och eventuellt lite mer citronsaft och riven citronskal.

Tips

Servera räksallad till ett gott bröd till förrätt eller lunch, eller på hårt bröd som ett perfekt mellanmål.

Nästa recept: Varmrökt lax i bränd romansallat med röda vinbär och sesam
...